Wellcome to Vargvind

Pleace click on "2009" and go to the bottom, then You can read our "story" from the past...

News - are here on top.......

Catch the Wind

Catch the Wind
Lingo lead together with Vindsnabbe's Coyote "Cody", fall 2006

Tuesday, August 13

På tur

foto:  Jeg beklager den dårlige billedkvalitet (mobil), men sidste lørdag kørte vi gennem Gludsted Plantage, hvor vi så 5 dyr løbe over vejen 1 km foran os. Vi så også en større flok inde på marken som stod og orienterede sig, langt om længe gik det op for os at det var den største flok Krondyr vi havde set nogensinde. Vivi gættede på mellem 100 - 150 individer.

For 8 år siden så vi, også i dette område, ca 50 dyr inde i en åbning i skoven, hvor vi trænende med alle hundene. Andre deltagere havde set flokken i bevægelse og talt til omkring 100 individer.

I dette forår, hvor vi kørte en del rundt på blandt andet Ouvstrup Hede i Vestjylland, så vi rudler på op til omkring 100 individer.
foto: Jeg bliver hentet i Retrup. Søndag hentede Vivi Daniel i Hurup og samlede mig op på hjemturen i Rettrup

Jeg havde cyklet en tur på den gamle bane-sti fra Hem gennem Balling og derfra, via markvej, ind over Sønder Andrup til Ramsing, videre til Volling for at besøge den gamle kirke, hvor vi altid indledte juleferien i min barndoms skole.
foto: Volling Kirke i al sin Skønhed.
foto: Anlægsvej 7, Balling, huset ligner sig selv, men træerne er blevet voldsom store (plantet 1959-61).
foto: Fra Volling kirke er der en enestående udsigt ud over Sønderlem Vig omkranset af Hostrup, Sønder Lem, Håsum mod Nord og Ejsing, Egebjerg og Rønbjerg mod Syd.
foto: Ved Sahl Kirke. En velfortjent madpakke med en god kop kaffe til gjorde godt. Derefter kørte vi til Hjerl Hede og fik en is.
foto: Tirsdag morgen så vi en stor rovfugl (Våge, Glente eller ørn?) på udkig ved hundenes løbegård på marken. Dens "ansigt" var hvid.
foto: Juno laver kunster - der var åbenbart "guffer" i hestemøjet... velbekom!