Wellcome to Vargvind

Pleace click on "2009" and go to the bottom, then You can read our "story" from the past...

News - are here on top.......

Catch the Wind

Catch the Wind
Lingo lead together with Vindsnabbe's Coyote "Cody", fall 2006

Tuesday, November 5

Ash of Markovo - 35 år - Hellemisse

foto: Vindsnabbe's Juno få dage (Hellemisse) efter stormen. Siden stormen sidste uge har vi haft ret ustadig vejr, men også smukke vejroplevelser. Heldigvis er temperaturen faldet (9 grader), så træningen ser ud til at komme i den rette rytme, ENDELIG. 
foto: Vindsnabbe's Juno, født 6. januar 2006, Juno er linie-avl på Ash of Markovo, han er 4 gange i hendes stamtavle, 1 gang som hendes fars bedstefar og 3 gange som hendes tip oldefar. Ash er født den 5. november 1978.
foto: I dag var det bygevejr igen, men Juno elsker at gå i hælene på mig. Juno har tre søskende i Drevdagen, kennel Wyugas, hvoraf to er brugt i deres videre avl.
foto: Juno' morfar, Robin, har en efterkommer hos Andreas Nymark, Lindane's Aragorn "Argo", som har Ash of Markovo 9 gange i hans stamtavle.

Ash of Markovo er opdrættet hos Curt Stuckey, og importeret af Karsten Grønås, Kennel Vargevass, Norge, i 1985. Karsten fortæller at "Ash" fik 3 betydningsfulde efterkommere, Esso Extra,  Dronning Ulhvild og Lekta. Karsten fortæller yderliger at "Ash" har et venligt temperament, er arbejdsom i selen og reserveret over for fremmede.